Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(770 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
marteczka100 napisał:
jasta102 napisał:
marteczka100 napisał:
Niestety mało tej "inteligencji polskiej" widać w Norwegii.
podobno całą inteligencję polską sowieci wymordowali w Katyniu

To miało być zabawne??? Polaku, zanim coś napiszesz...chwila refleksji. Dasz radę??...myśleć??

na pewno zastanowil sie nad tym co chcial napisac... a przeciez nie sklamal... gdyby nie pierwsza i druga wojna... gdyby nie rozbiory to nasze spoleczenstwo nie bylo by tak tepe jak jest teraz.... spojrz ie patologii w kolo... i to sie ciagnie latami....

inteligencja w genach siedzi i powielana jest........ lata mina i podniesie sie troche wartosc umyslowa przekroju polskiego spoleczenstwa.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
JLK
nie wymagaj od młodej niewiasty zbyt wiele
dobrze, że potrafi o czymś napisać
poza seksem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Początkujący
No tak, obcokrajowcy postawili Norwegię na nogi, to teraz tubylcy chcieliby większość [bo nie wszystkich - kto by na ich emerytury zap*erdalał?] "wyeksmitować" z tejże bogatej krainy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Solo napisał:
No tak, obcokrajowcy postawili Norwegię na nogi, to teraz tubylcy chcieliby większość [bo nie wszystkich - kto by na ich emerytury zap*erdalał?] "wyeksmitować" z tejże bogatej krainy.

No i nastepny defetysta/intelektualista !!!!
Czy wy ludzie czerpiecie jakas przyjemnosc w takim "samobiczowaniu" ?!
Wszyscy sa przeciwko wam, zle wam zycza, a przynajmniej zle mysla.....
I jaka radosc z tego macie, ze mozecie kogos podejrzewac o zle zamiary !!!
Gratuluje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Makaryna napisał:
Solo napisał:

Gratuluje

Rozumię, nie dość że jestem Defetystą-Intelektualnym to jeszcze masochistą, czy tak?
Wszyscy przeciwko NAM ????!!!!NIE!!!
Nie chodzi mi o każdego Norwega jako złego Pana Ciemnośći , a ja biedny uciśniony wołam w pustkę RATUNKU GWAŁT MI SIĘ DZIEJE !!!!!!!!!!!
Ogólno pojęty sposób kreowania przez media w Norwegii obrazu Emigranta i Azylanta" Zło które nawiedziło ten Cudowny kraj i chcą go zniszczyć" + do tego mętalność Norwegów odrobina populizmu (Norwedzy moim zdaniem myślą i mówia to co przeczytali i usłyszeli w w TV, radio)... i mieszanka gotowa!
Czy Ty i tobie podobni NO-entuzjaści nie czytają Norweskiej prasy nie słuchają radia?

"Polacy żyją jak świnie pracują, jedzą , srają, jeszce raz pracują.... świnie!" koment z VG.NO
Czy dociera to do Ciebie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
nie dociera bo ,widok wyplaty szare komorki wypalil,oczywiscie po przeliczeniu na pln....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Początkujący
Na waciki jej w końcu wystarczy.
Drażniące już jest podawanie statystyk typu "Norwegów coraz mniej, a więcej obcokrajowców"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Sebastian napisał:
Makaryna napisał:
Solo napisał:

Gratuluje

Rozumię, nie dość że jestem Defetystą-Intelektualnym to jeszcze masochistą, czy tak?
Nie chodzi mi o każdego Norwega jako złego Pana Ciemnośći , a ja biedny uciśniony wołam w pustkę RATUNKU GWAŁT MI SIĘ DZIEJE !!!!!!!!!!!
Ogólno pojęty sposób kreowania przez media w Norwegii obrazu Emigranta i Azylanta" Zło które nawiedziło ten Cudowny kraj i chcą go zniszczyć" + do tego mętalność Norwegów odrobina populizmu (Norwedzy moim zdaniem myślą i mówia to co przeczytali i usłyszeli w w TV, radio)... i mieszanka gotowa!
Czy Ty i tobie podobni NO-entuzjaści nie czytają Norweskiej prasy nie słuchają radia?

"Polacy żyją jak świnie pracują, jedzą , srają, jeszce raz pracują.... świnie!" koment z VG.NO

1. Do tego "intelektualisty" to sie za bardzo nie przywiazuj. To byla ironia. Ty z intelektem niewiele masz wspolnego.
2.Ci, jak to nazywasz "no-entuzjasci" koncentruja sie na innych sprawach niz wylapywanie pojedynczych. nieprzychylnych polakom urywkow. Jak widac dla ciebie jest to jedyny cel aby wziasc gazete do reki. Satysfakcja, ze raz dziennie znajdziesz taka wypowiedz wprawia ci w euforie: no i poczucie, ze dzien nie byl stracony. Swoja dawke kopniakow dziennie musisz zebrac. Ile czerpiesz z tego przyjemnosc swiadczy fakt, ze pomimo tego, w twoim mniemaniu opluwania w dalszym ciagu tu siedzisz. Gdyby mi sie tak zle dzialo, nie siedzialabym tu 5 minut. Ale to kwestia upodoban.
3. "Polacy żyją jak świnie pracują, jedzą , srają, jeszce raz pracują.... świnie!" koment z VG.NO
Jak na razie to nie dociera do ciebie. Bo ty tu siedzisz, pracujesz srasz na ten kraj, "sraja na ciebie"( jak twierdzisz) i w dalszym ciagu siedzisz. To chyba do ciebie cos nie dociera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Makaryna napisał:
Sebastian napisał:
Makaryna napisał:
Solo napisał:

Gratuluje

1. Do tego "intelektualisty" to sie za bardzo nie przywiazuj. To byla ironia. Ty z intelektem niewiele masz wspolnego.
2.Ci, jak to nazywasz "no-entuzjasci" koncentruja sie na innych sprawach niz wylapywanie pojedynczych. nieprzychylnych polakom urywkow. Jak widac dla ciebie jest to jedyny cel aby wziasc gazete do reki. Satysfakcja, ze raz dziennie znajdziesz taka wypowiedz wprawia ci w euforie: no i poczucie, ze dzien nie byl stracony. Swoja dawke kopniakow dziennie musisz zebrac. Ile czerpiesz z tego przyjemnosc swiadczy fakt, ze pomimo tego, w twoim mniemaniu opluwania w dalszym ciagu tu siedzisz. Gdyby mi sie tak zle dzialo, nie siedzialabym tu 5 minut. Ale to kwestia upodoban.
3. "Polacy żyją jak świnie pracują, jedzą , srają, jeszce raz pracują.... świnie!" koment z VG.NO
Jak na razie to nie dociera do ciebie. Bo ty tu siedzisz, pracujesz srasz na ten kraj, "sraja na ciebie"( jak twierdzisz) i w dalszym ciagu siedzisz. To chyba do ciebie cos nie dociera.

Zamiast komentować moją osobę skoncentruj sie na tym co ważne czyli na temacie!!!!!!!!!!!

Co do reszty.... BRAVO rozgryzłaś mnie!
BRAVO!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok